dom här kommer jag sakna så det gör ont!

 

gårkvällen spenderades med mina bästa i solen. vi satt nere vid älven där fridas farmor och farfar har en stuga och det var perfekt! rosévin och öl, prat, skratt och musik. vi hade himla trevligt och satt där i flera timmar, även då solen gick ner. som tur är har vi så bra framförhållning att alla hade med sig filtar och varma kläder som vi kunde dra på oss när kylan kom.

 

nu ska jag fortsätta packa, samtidigt som jag ska fortsätta tvätta. ikväll blir det middag hos pappa och sedan hem och göra sista rycket.

 

puss!


high and low

 

ja, det här är då en del av min packning. och när jag säger en del så menar jag verkligen en del, för just nu känns det som att jag inte ens har lagt fram hälften. hur ska allt rymmas, och framförallt - HUR SKA JAG KLARA MIG MED 20 KG? jag får typ andnöd när jag tänker på det.

 

något mina föräldrar har lärt mig är att man alltid ska lämna rummet i ett fint skick innan man far någonstans, så idag har jag städat mitt rum. det är så rent överallt och jag undrar varför jag aldrig har haft det såhär fint medan jag bor här. nåväl. nu är jag slutkörd så jag ska göra mig iordning innan jag drar ner på stan och träffar fina caroline. det blir kanske ett glas vin innan vi säger hejdå för ett halvår.

 

tre dagar kvar nu...


Nerverna spökar

Inatt kunde jag verkligen inte sova. Jag låg och vred mig i flera timmar innan jag tillslut kunde slappna av. När jag äntligen somnat så vaknade jag två gånger, en gång kl 4 och sedan klockan 6. När klockan ringde vid 8-tiden var jag nästan glad över att jag äntligen fick kliva upp.

Jag brukar ALDRIG ha svårt att sova. Jag är den som går och lägger mig klockan nio på kvällen för att jag är trött och sedan sover till tolv på dagen. Jag är typ Skalman!

Men jag vet vad det är. It's ma nerrrvvssss.

På lördag bär det ju av. Grekland, here i come! Och jag är SJUKT nervös, fast på ett bra sätt tror jag. Förväntasfull kanske det heter då? Förväntansfull för att jag äntligen ska göra något. Jag ska åka till Grekland och jobba på ett hotell istället för att vara kvar i slitna Umeå, och det känns så jävla bra! Varje gång jag tänker på det så ler jag för mig själv. Det kan dock vara lite farligt eftersom att det även kan ske på offentliga ställen, och då får jag alltid konstiga blickar av folk.

Nä. Nu ska jag kolla igenom alla papper, skriva på kontrakt, läsa på om hotellet, fundera på vad jag ska ha med mig, fixa och dona osv osv. Senare kommer Frida och ska göra mig snygg i håret, wie!

Har ingen rolig bild att lägga in nu, men när jag är på plats så ska jag försöka att fota mycket och visa bilder. Det kanske blir mer föräldravänliga bilder eftersom att mina päron kommer att läsa den här bloggen. Sorry Najda och Malin!

puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0